Vind je het lastig om de kortste routes te berekenen voor je chauffeurs? Bepaal je de optimale volgorde van je bezoekadressen zonder software voor routeplanning? Droom je van een inzichtelijk dashboard waarop je alle chauffeurs en routes ziet? De routeplanningssoftware van RoutiGo berekent de meest efficiënte routes en stopvolgorde zonder fouten. Simpel en snel met een druk op de knop.

Routeplanningssoftware, transportsoftware meerdere adressen

STOPS TOEVOEGEN

Bereken de optimale route met routeplanningssoftware en transportsoftware

VOLGORDE BEREKENEN

Bezorg app

ROUTE RIJDEN

RoutiGo, routeplanningssoftware die van meerdere adressen een route maakt

Importeer je bezoekadressen in de routeplanningssoftware en creëer de optimale bezorgroute langs die adressen. Moet er op het laatste moment nog een pakketje mee?  Verandert er onderweg iets in de bezorging? Staat je chauffeur lang in de file of krijgt hij autopech? Voeg eenvoudig pick-ups en stops toe of verwijder ze als dat nodig is. De routeplanningssoftware van RoutiGo past automatisch de route voor je aan. De bijgeleverde RoutiGo-app zorgt er bovendien voor dat jouw koeriers en bezorgers makkelijker hun werk kunnen doen.

Direct tijdwinst voor koeriers, vervoerders en bezorgdiensten. Zonder training

Onze software voor routeplanning geeft je continu inzicht in je operationele bezorgproces. Een ETA – Estimated Time of Arrival – geeft het geschatte tijdstip van bezorgen aan. Zo zijn je zendingen altijd traceerbaar. Op het dashboard zie je in een oogopslag of je chauffeur nog op planning zit. Omdat je zelf niets meer hoeft te berekenen, bespaar je veel tijd. Met de tijdwinst die je boekt, bezorgen je chauffeurs meer pakketten in minder tijd. De software voor routeplanning van RoutiGo is bovendien heel makkelijk in het gebruik; je kan aan de slag zonder enige training. Dat betekent blije chauffeurs en een hogere omzet.

Meer weten over onze routeplanningssoftware voor logistieke bedrijven?

Heb je interesse in onze routeplanningssoftware? Logistieke software voor routeplanning waarmee je de snelste routes rijdt? Waarmee je geen tijd verliest en geen onnodige kilometers maakt? Een zakelijke routeplanner waarmee je tijd, geld en frustratie bespaart? Vraag dan via het formulier op deze pagina een vrijblijvende demo aan. Samen kijken we hoe we je transportplanning met RoutiGo kunnen verbeteren. Ervaar zelf hoe onze software voor routeplanning jou als koerier, vervoerder of bezorgdienst kan helpen. Dan maak je meer winst in een concurrerende markt met lage marges.

Vraag de gratis demo aan en overtuig jezelf.