Horecaleveranciers

In jouw branche is tijdigheid en betrouwbaarheid van groot belang. Jouw klanten hebben hun planning afgestemd op jouw levering. Inkopers en koks moeten hun bestelling volledig en op tijd hebben om hun werk te kunnen doen. Dus jij weet dat je jouw bezorgproces goed geregeld moet hebben.

Gratis demo
Electric charged vehicle with map

Hospitality ook tijdens het bezorgproces

Het bezorgen van goederen in stedelijke gebieden kan een uitdaging zijn voor horecaleveranciers. Emissievrije voertuigen en beperkte toegangstijden bemoeilijken de leveringen. Bovendien moeten deze vaak op specifieke tijdstippen plaatsvinden, wat vraagt om een goede afstemming tussen productie en bezorging.

Check de features

Kratten kwijt?

Een ander probleem waar veel horecaleveranciers mee te maken hebben, is het kwijtraken van kratten en karren (fust). Dit kan een flinke kostenpost zijn. Gelukkig kunnen wij je helpen bij dit soort uitdagingen. We hebben ruime ervaring met jouw branche en het leveren van goederen in stedelijke gebieden. Dus we begrijpen waar je dagelijks mee te maken hebt en helpen graag bij het optimaliseren van je bezorgproces. Ook bieden we oplossingen om het verlies van kratten en karren te voorkomen.

Check de features
Routigo map

Zij gingen jou voor

Een voorbeeld van een horecaleverancier die succesvol gebruikmaakt van onze diensten is Bolscher. Door onze softwareoplossingen kan Bolscher efficiënt en op tijd leveren, zelfs in de drukke binnenstad. Ook Bakkerij Nollen heeft baat bij onze dienstverlening. Door onze samenwerking richt Nollen zich tegenwoordig volledig op de haar kernactiviteiten. Want als horecaleverancier wil je je bezighouden met gastvrijheid en kwaliteit, toch? Laat ons daarom de logistiek verzorgen, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

No items found.

Sparren over jouw ideale bezorg beleving?

Efficiënte routes, goedgevulde voertuigen met realtime tracking, bezorgers die nauwkeurig registreren en nooit meer voor een dichte deur staan én ontvangers.

Bedankt, je bericht is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
  • Plannen met tijdvakken
  • Plannen met Emissievrije voertuigen
  • Oplossingen om het verlies van kratten en karren te voorkomen
  • De beste Track & Trace in eigen huisstijl
  • De #ultiemeontvangstbeleving
FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik RoutiGo gratis uitproberen?

Ja, je kunt een free trial account aanmaken via de button in het menu. Vraag meteen een gratis demo aan. Hierin laten we je alle ins en outs zien en bespreken we je wensen. Zo weet je direct hoe je RoutiGo het best inzet binnen jouw organisatie.

Kan ik klanten tijdsvensters laten kiezen om hun boodschappen te laten bezorgen?

Ja, je kunt klanten zelf tijdsvensters laten kiezen om hun boodschappen te laten bezorgen. RoutiGo houdt tijdens de planning rekening met de tijdsvensters en plant de meest efficiënte route. 

Hoe nauwkeurig zijn de aankomsttijden die RoutiGo voorspelt voor mijn klant?

Zeer nauwkeurig. Zodra de planning is gemaakt, ontvangt jouw klant een tijdsvenster van twee uur en met de Track & Trace kan de bezorger zelfs realtime worden gevolgd. 

Ik bezorg vanuit meerdere vestigingen. Hoe werkt dat?

Heel simpel. In RoutiGo voeg je eenvoudig verschillende vestigingen toe en maak je per locatie een geschikte planning.

Zijn ritten wel efficiënt als klanten zelf een tijdsvenster kunnen kiezen?

RoutiGo berekent de meest efficiënte routes en houdt daarbij rekening met de tijdsvensters. Het kan zo zijn dat ritten inderdaad minder efficiënt worden, doordat klanten tijdsvensters kiezen. Maar het vergroot wel de kans dat orders bij de eerste afleverpoging succesvol worden geleverd.