Logistiek

Als logistieke organisatie weet je dat het aannemen van opdrachten risico’s met zich meebrengt en dat marges vaak dun zijn. Daarom investeer je graag in een efficiënte en nauwkeurige operatie. Je wilt onnodige risico’s vermijden en zorgen dat je opdrachten rendabel zijn. Dus correcte traceerbaarheid van alle zendingen is van groot belang.

Gratis demo
Electric charged vehicle with map

Logistiek op het hoogste niveau

Met onze bezorgsoftware optimaliseer je jouw totale logistieke operatie. Of je nu wel of niet werkt met eigen chauffeurs en gebruikmaakt van subcontractors. Je houdt de kosten en kwaliteit met gemak in de gaten. Wij draaien vooraf namelijk simulaties om te bepalen of een opdracht rendabel is voor jou. Zo weet je precies wat de kosten per stop zijn en welke prijs je minimaal kunt vragen. Daarnaast heb je in ons dashboard direct inzicht in de performance per bezorger én stuur je de ontvanger eenvoudig een realtime Track & Trace in de huisstijl van je opdrachtgever!

Check de features

Efficiëntie en correcte traceerbaarheid

Efficiëntie is superbelangrijk bij een gebundelde operatie met meerdere opdrachtgevers. Dus je wilt zendingen onder andere op de juiste manier aanmelden, scannen en sorteren. Met onze tools (waaronder de Sort & Load app) en expertise optimaliseer je deze processen en zorg je voor een correcte traceerbaarheid van alle zendingen. Hierdoor verminder je de kans op fouten en verhoog je de efficiëntie van je operatie.

Elke logistieke organisatie is uniek en heeft specifieke behoeften. Daarom bieden we allerlei tools die passen bij jouw wensen en budget. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en ontdek hoe RoutiGo ondersteunt bij het behalen van succes!

Check de features
Routigo map

Zij gingen jou voor

Binnen jouw branche hielpen we al vele logistieke organisaties op het gebied van bezorgen, zoals DPDgroup, Prezero, DHL en XP Koeriers. Laat je inspireren!

No items found.

Sparren over jouw ideale bezorg beleving?

Efficiënte routes, goedgevulde voertuigen met realtime tracking, bezorgers die nauwkeurig registreren en nooit meer voor een dichte deur staan én ontvangers.

Bedankt, je bericht is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
  • Plannen met tijdvakken
  • Plannen vanuit meerdere locaties
  • Afleverbewijs d.m.v. foto en/of handtekening
  • inzicht in de performance per bezorger
  • De beste Track & Trace in de huisstijl van je klant
  • De #ultiemeontvangstbeleving
FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik RoutiGo gratis uitproberen?

Ja, je kunt een free trial account aanmaken via de button in het menu. Vraag meteen een gratis demo aan. Hierin laten we je alle ins en outs zien en bespreken we je wensen. Zo weet je direct hoe je RoutiGo het best inzet binnen jouw organisatie.

Hoe geef ik mijn opdrachtgevers inzicht als pakketbezorger?

Speciaal voor opdrachtgevers ontwikkelden we een supplier dashboard. Hierdoor heeft je opdrachtgever altijd inzicht in de bezorgstatus van hun zendingen.

Kan ik met RoutiGo ook plannen in andere landen in de Benelux?

Ja, RoutiGo is geschikt voor alle landen in de Benelux. 

Hoeveel voertuigen kunnen er gepland worden?

In principe kun je met een oneindig aantal voertuigen plannen. Dit is wel afhankelijk van de complexiteit. Denk hierbij aan het aantal stops, voertuigen en startlocaties. Heb je een hele complexe planning? Dan gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Kan ik voor meerdere dagen plannen in RoutiGo?

Ja, je kunt voor meerdere dagen plannen in onze bezorgsoftware.