De superheroes van RoutiGo

Team

RoutiGo is op missie om te zorgen voor het wow-moment aan de deur. Wij bieden de beste Track & Trace die er bestaat met meer focus op de beleving van de eindgebruiker. We streven naar een bezorgoperatie voor onze klanten die het percentage first time right leveringen drastisch verbetert.

Alle softwareontwikkeling wordt gedaan door ons eigen team in Nederland. Onze superheroes werken elke dag hard om RoutiGo verder te ontwikkelen en te zorgen voor blije klanten. Ben jij klaar om de perfecte customer journey te verlengen tot aan de deur?

Melle

Founder

Melle houdt het graag simpel. Complexe oplossingen maakt hij eenvoudig. Hij streeft naar een voor iedereen toegankelijk software product. Met de “simple” uit het KISS principe voorop. Of Melle in het dagelijks leven ook zo gewoon is? Niet echt. De voormalig skileraar woont op een schip uit 1907. Deze bijzondere woning automatiseerde hij volledig zelf met diverse home automation systems.

Patrick

Founder

Patrick houdt van verandering. Dolgraag neemt hij jou mee in de mogelijkheden van vandaag en morgen. Deze enthousiaste ondernemer gaat voor IT oplossingen die er echt toe doen. Binnen RoutiGo is hij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie. Daarbuiten vind je hem vaak met zijn familie en vrienden. Dit sociaal dier haalt energie uit een heerlijke curve op zijn snowboard of een zomerse duik in de Vinkeveense plassen.

Erik

Software Developer

Vanaf dag één maakt Erik deel uit van RoutiGo. Deze vroege vogel start zijn dagen graag om 06.15. Dan zet hij zich in alle rust in voor de core van het product en de mobile app. Altijd is hij op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek. Waar Erik zijn energie vandaan haalt? Uit het feit dat het product waar hij dagelijks aan werkt mensen ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. Tref je Erik privé? Dan is deze vader van twee altijd te porren voor een lekker (speciaal) biertje of een goede film.

Bryan

Chief Customer Happiness

Bryan reed lang geleden rond als bezorger en gebruikte RoutiGo om efficiënt het hele land door te gaan. Over dit product wilde Bryan meer weten dus klopte hij aan voor een stage. Ondertussen is hij al een tijdje een onmisbare kracht bij RoutiGo die de onboarding en support van onze geliefde klanten voor zijn rekening neemt. Naast op kantoor vind je Bryan op het honkbalveld, zijn mountainbike of de latten in de sneeuw. Lekker sportief en graag met vrienden.

Rolf

Software Developer

Rolf is onze kritische man achter de schermen. Laat het optimaliseren van de back-end maar aan hem over. Initieel kwam hij bij RoutiGo voor een stage, maar als gauw bleek hij een goede fit en vloeide dit over in een vaste baan. Ook na werktijd stopt Rolf niet met denken want hij staat altijd klaar voor een competitief bord- of videospel met vrienden. En wil hij echt even ontspannen, dan doet hij dat met denksport en een muziekje.

Ellina

Backend developer

Ellina is de uitdaging aangegaan om een nieuwe taal te leren, zowel een nieuwe programmeertaal als Nederlands. Ze woont namelijk nog maar een half jaartje in Nederland. Ze was altijd al geïnteresseerd in engineering en heeft na meerdere studies gekozen voor software development. Als ze niet achter haar computer zit, trekt ze graag baantjes in het zwembad. Vroeger is ze zelfs zwemcoach geweest. Ook houdt ze ervan om Amerikaanse literatuur te lezen.

Alexander

Mobile Developer

Alexander zorgt met veel aandacht voor al onze apps. Zowel de bezorger- als de eindontvanger app staan onder zijn hoede. Hij heeft zijn kennis van software development opgedaan in Wit-Rusland. Maar vergis je niet, hij vertelt ons al graag in een goed woordje Nederlands waar hij mee bezig is. In zijn vrije tijd is hij druk bezig met het verbeteren van zijn huis zodat hij nog beter kan Netflixen en Playstationen.

Anick

Business Development Director

Anick heeft een onstuitbare drive om kansen te spotten, nieuwe ideeën te ontwikkelen en ze met succes te lanceren. Geen uitdaging is haar te groot. Opgeven en stilzitten komt niet in haar woordenboek voor. Anick komt rechtstreeks uit de wereld van logistiek en recruitment, waar ze verliefd werd op de branche. Ze houdt ervan om met logistieke organisaties te praten en hen te adviseren over optimalisatie en groei.

Brecht

Office manager

Brecht houdt van regelen, klanten helpen en is gek op lijstjes. Als spin in het web ondersteunt ze RoutiGo op het gebied van marketing, operations, administratie en customer care. In haar vrije tijd vind je Brecht vaak in restaurants, op haar yogamat of op de bank waar ze samen met haar katten naar haar favoriete series kijkt. Ook geniet ze van vakanties en weekendjes weg.

Sean

Frontend developer

Sean is onze frontend developer. Hij is enthousiast, leergierig en niet bang om in nieuwe technologieën te stappen. Hij zorgt voor een ultieme UX waarbij hij complexe processen om weet te toveren naar mooie en stabiele frontend applicaties. Hij vindt vooral de combinatie van creativiteit met technologie leuk aan het vak. Deze sportieve developer is een hockeyliefhebber en zegt heel goed te zijn in tafeltennis, maar dat moet hij nog bewijzen...

Uma

Mobile developer

Uma is na haar studie Computer Science begonnen als iOS developer. Ze heeft de afgelopen jaren in verschillende landen gewoond, maar is nu in Nederland neergestreken. Programmeren is het niet het enige waar Uma's hart sneller van gaat kloppen, ze houdt van schilderen (ze heeft zelfs de kunstacademie afgerond) en leest graag fanfiction.

Wat is jouw superkracht?

Bekijk onze vacatures