De superheroes van RoutiGo

Melle

Founder

Melle houdt het graag simpel. Complexe oplossingen maakt hij eenvoudig. Hij streeft naar een voor iedereen toegankelijk software product. Met de “simple” uit het KISS principe voorop. Of Melle in het dagelijks leven ook zo gewoon is? Niet echt. De voormalig skileraar woont op een schip uit 1907. Deze bijzondere woning automatiseerde hij volledig zelf met diverse home automation systems.

Patrick

Founder

Patrick houdt van verandering. Dolgraag neemt hij jou mee in de mogelijkheden van vandaag en morgen. Deze enthousiaste ondernemer gaat voor IT oplossingen die er echt toe doen. Binnen RoutiGo is hij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie. Daarbuiten vind je hem vaak met zijn familie en vrienden. Dit sociaal dier haalt energie uit een heerlijke curve op zijn snowboard of een zomerse duik in de Vinkeveense plassen.

Erik

Software Developer

Vanaf dag één maakt Erik deel uit van RoutiGo. Deze vroege vogel start zijn dagen graag om 06.15. Dan zet hij zich in alle rust in voor de core van het product en de mobile app. Altijd is hij op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek. Waar Erik zijn energie vandaan haalt? Uit het feit dat het product waar hij dagelijks aan werkt mensen ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. Tref je Erik privé? Dan is deze vader van twee altijd te porren voor een lekker (speciaal) biertje of een goede film.

Bryan

Chief Customer Happiness

Bryan reed lang geleden rond als bezorger en gebruikte RoutiGo om efficiënt het hele land door te gaan. Over dit product wilde Bryan meer weten dus klopte hij aan voor een stage. Ondertussen is hij al een tijdje een onmisbare kracht bij RoutiGo die de onboarding en support van onze geliefde klanten voor zijn rekening neemt. Naast op kantoor vind je Bryan op het honkbalveld, zijn mountainbike of de latten in de sneeuw. Lekker sportief en graag met vrienden.

Rolf

Software Developer

Rolf is onze kritische man achter de schermen. Laat het optimaliseren van de back-end maar aan hem over. Initieel kwam hij bij RoutiGo voor een stage, maar als gauw bleek hij een goede fit en vloeide dit over in een vaste baan. Ook na werktijd stopt Rolf niet met denken want hij staat altijd klaar voor een competitief bord- of videospel met vrienden. En wil hij echt even ontspannen, dan doet hij dat met denksport en een muziekje.

Edwin

Designer

Edwin is een ontwerper in hart en nieren. Als de uitvinder van het RoutiGo-personage houdt Edwin toezicht op zijn voortbestaan. Hij onderzoekt de gebruiksvriendelijkheid van RoutiGo en zorgt voor de juiste uitstraling. Het is zijn missie om RoutiGo zo mooi en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Ook privé laat creativiteit hem niet los. Edwin maakt in zijn vrije tijd graag digital artwork en fotografie. Verder vind je hem op ski's of op zijn longboard om echt te ontspannen.

Alexander

Software Developer

Alexander zorgt met veel aandacht voor al onze apps. Zowel de bezorger- als de eindontvanger app staan onder zijn hoede. Hij heeft zijn kennis van software development opgedaan in Wit-Rusland. Maar vergis je niet, hij vertelt ons al graag in een goed woordje Nederlands waar hij mee bezig is. In zijn vrije tijd is hij druk bezig met het verbeteren van zijn huis zodat hij nog beter kan Netflixen en Playstationen.

Gertjan

Frontend Developer

Gertjan trekt de korte broek aan zodra het net nog niet kan. Dat is ook niet zo gek want hij is een echte doorzetter. Hij is de man aan de frontlinie; want hij zorgt voor een ultieme UX waarbij hij complexe processen om weet te toveren naar fancy en stabiele frontend applicaties. Trouwens, daag Gertjan gerust uit voor een potje schaken want hij is graag aan zet.

Brecht

Office manager

Brecht houdt van regelen, klanten helpen en is gek op lijstjes. Als spin in het web ondersteunt ze RoutiGo op het gebied van marketing, operations, administratie en customer care.In haar vrije tijd vind je Brecht vaak in restaurants, op haar yogamat of op de bank waar ze samen met haar katten naar haar favoriete series kijkt. Ook geniet ze van vakanties en weekendjes weg.

Ellina

Backend developer

Ellina is de uitdaging aangegaan om een nieuwe taal te leren, zowel een nieuwe programmeertaal als Nederlands. Ze woont namelijk nog maar een half jaartje in Nederland. Ze was altijd al geïnteresseerd in engineering en heeft na meerdere studies gekozen voor software development. Als ze niet achter haar computer zit, trekt ze graag baantjes in het zwembad. Vroeger is ze zelfs zwemcoach geweest. Ook houdt ze ervan om Amerikaanse literatuur te lezen.

Wat is jouw superkracht?

Bekijk onze vacatures