Plan een gratis demo

Onze cloud-based bezorgsoftware is geschikt voor kleine én grote bedrijven. Uit allerlei branches. Echt waar. Ontdek het zelf: plan een gratis demo in met een van onze RoutiGo-superheroes.

Simpel en voordelig bezorgen
Inzicht in je volledige bezorgproces
Blije bezorgers, planners en ontvangers
Optimaliseren op basis van betrouwbare data
Bedankt, je bericht is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Stappen

Dit kun je verwachten

Stap 1

Op korte termijn al een afspraak

Vul je het aanvraagformulier in? Dan nemen we meteen contact met je op. We bellen je gewoon, lekker persoonlijk. Samen plannen we een online afspraak in op het moment dat het jou het best uitkomt. Geen zorgen, de demo duurt maar een uurtje. Onze bezorgsoftware spreekt namelijk voor zich.

Stap 2

Digitaal aan tafel met een expert

Tijdens de demo delen we ons scherm en laten we je alle functionaliteiten van RoutiGo zien. Tegelijkertijd gaan we in gesprek over jouw bedrijf, je wensen en uitdagingen. Dankzij onze ervaring met kleine en grote bedrijven, uit allerlei branches, zijn we in staat om je direct te adviseren

Stap 3

Starten wanneer en hoe jij wilt

Is alles helder? Zijn al je vragen beantwoord? En heb je zin om aan de slag te gaan met onze bezorgsoftware? Dan kun je starten wanneer en hoe jij wilt. Al vanaf één voertuig. Je hebt een maand opzegtermijn en we richten het systeem graag voor je in. Niets staat jouw bezorgproces in de weg.