Gezondheidszorg

Bij het bezorgen van medicijnen en hulpmiddelen is zorgvuldigheid essentieel. Het gaat tenslotte om de gezondheid van een ander. Vaak zijn dit oudere mensen, waarbij het afleverproces ook net even iets anders gaat. Dus hoe informeer je deze doelgroep zo goed mogelijk? En hoe voorkom je dat je customer service overbelast raakt met alledaagse vragen?

Gratis demo
Electric charged vehicle with map

Extra zorg voor privacy

Zo snel mogelijk geschikte hulpmiddelen afleveren bij de juiste personen: dat is jouw verantwoordelijkheid als gezondheidsorganisatie. Dit doe je het liefst op een zorgvuldige manier, volgens de regels in de privacywetgeving en met heldere communicatie. Tegelijkertijd wil je altijd vastleggen wat er precies is gedaan, bijvoorbeeld door middel van checklists.

Check de features

Software met zorg afgestemd

Bij RoutiGo begrijpen we dit maar al te goed. Daarom zijn wij ISO 27001 gecertificeerd en bieden we met onze bezorgsoftware gedegen registraties en heldere instructies. In een mum van tijd  kun je de planning en tracking van jouw leveringen volledig automatiseren. Dit bespaart je tijd en geld, en zorgt bovendien voor een hogere klanttevredenheid.

De delivery software is gebruiksvriendelijk en biedt een helder overzicht van alle leveringen, inclusief de status en de geschatte aankomsttijd. Als gezondheidsorganisatie ben je bij RoutiGo dus aan het juiste adres voor een veilige en efficiënte levering van hulpmiddelen. Wij bieden implementatie, training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je het maximale uit onze software haalt.

Check de features
Routigo map

Zij gingen jou voor

Binnen jouw branche voerden we al succesvolle cases uit voor bijvoorbeeld MVB en de GGD. Laat je inspireren!

No items found.

Sparren over jouw ideale bezorg beleving?

Efficiënte routes, goedgevulde voertuigen met realtime tracking, bezorgers die nauwkeurig registreren en nooit meer voor een dichte deur staan én ontvangers.

Bedankt, je bericht is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
  • Plannen met tijdvakken
  • De beste Track & Trace in eigen huisstijl
  • De #ultiemeontvangstbeleving
FAQ

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een API?

Ja, RoutiGo heeft een API. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie.