Huis en tuin

Producten bezorgen voor in en rondom het huis is niet zomaar iets. Met veel zorg zocht de ontvanger deze uit. Dus nu is het aan jou om de verwachtingen te overtreffen. Breng het ultieme thuisgevoel soepel en snel over de drempel!

Gratis demo
Electric charged vehicle with map

Verleng jouw showroom tot aan de deur

Het kan best een uitdaging zijn om producten zoals meubelen, (tuin)planten of een wasmachine te bezorgen. Ze zijn groot van formaat en/of gewicht, waardoor er maar een beperkt aantal in een bus past. Dus je wilt in ieder geval voorkomen dat je elke dag kriskras door het land rijdt.

Daarnaast zijn de producten soms niet direct op voorraad en je levert ze ook niet even af bij de buren. De ontvanger moet thuis zijn, dus goede communicatie is belangrijk. Bovendien moet je kunnen aantonen in welke staat de producten zijn afgeleverd. Dus hoe fijn is het als de bezorger op dat moment even een foto maakt? En je klant ter plekke tekent en misschien zelfs betaalt? 

Check de features

Software op jouw favoriete inrichting afgestemd

Met jarenlange ervaring hielpen we al veel bedrijven in jouw branche. Dus we begrijpen waar jij dagelijks mee bezig bent. En we weten wat jouw bezorgproces nodig heeft. Hierdoor zijn we in staat om ons systeem perfect voor jou in te richten. We zetten een gestroomlijnd planning- en bezorgproces voor je op, waarbij we rekening houden met de grootte van jouw producten én de tijd die je daadwerkelijk nodig hebt per klant.

Met RoutiGo plan je routes gemakkelijk vooruit en altijd met zo min mogelijk kilometers. En door de Track & Trace - in jouw eigen huisstijl - houd je de ontvanger realtime op de hoogte van de verwachte aankomsttijd. Gegarandeerd een succesvolle levering! Wil je daarnaast betalingen aan de deur mogelijk maken? En een foto van de bezorger als proof of delivery? Wij regelen het!

Check de features
Routigo map

Zij gingen jou voor

Een voorbeeld van een succesvolle samenwerking is die tussen AVH Outdoor en Prominent. Wij hielpen hen bij het opzetten van een efficiënt logistiek proces en het implementeren van onze bezorgsoftware.

Met onze oplossingen kun je je onderscheiden in de markt en een betrouwbare partner zijn voor jouw klanten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf helpen te groeien.

Sparren over jouw ideale bezorg beleving?

Efficiënte routes, goedgevulde voertuigen met realtime tracking, bezorgers die nauwkeurig registreren en nooit meer voor een dichte deur staan én ontvangers.

Bedankt, je bericht is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
  • Plannen op basis van de capaciteit per voertuig
  • Plannen met tijdvakken
  • Afleverbewijs d.m.v. foto en/of handtekening
  • De beste Track & Trace in eigen huisstijl
  • De #ultiemeontvangstbeleving
FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik RoutiGo gratis uitproberen?

Ja, je kunt een free trial account aanmaken via de button in het menu. Vraag meteen een gratis demo aan. Hierin laten we je alle ins en outs zien en bespreken we je wensen. Zo weet je direct hoe je RoutiGo het best inzet binnen jouw organisatie.

Ik werk met een vaste dag-/regio-indeling. Kan ik RoutiGo daarvoor gebruiken?

Ja, dat is geen probleem. De routes kunnen geoptimaliseerd worden per regio en per dag.

Zijn ritten wel efficiënt als klanten zelf een tijdsvenster kunnen kiezen?

RoutiGo berekent de meest efficiënte routes en houdt daarbij rekening met de tijdsvensters. Het kan zo zijn dat ritten inderdaad minder efficiënt worden, doordat klanten tijdsvensters kiezen. Maar het vergroot wel de kans dat orders bij de eerste afleverpoging succesvol worden geleverd. 

Kan ik voor meerdere dagen plannen in RoutiGo?

Ja, je kunt voor meerdere dagen plannen in onze bezorgsoftware.