"RoutiGo doet er alles aan om het werk voor ons zo makkelijk mogelijk te maken"

Richard de Kruiff
Bomenbezorgd
Leestijd ca.
0
min

Probleem

Routes handmatig plannen neemt veel tijd in beslag en is niet efficiënt.

Doel

Efficiënte routes vooruit kunnen plannen.

Resultaat

Efficiëntere routes en de klanttevredenheid is omhoog gegaan.

Bomenbezorgd is een online platform die bomen verkoopt. Ze regelen het transport van a tot z zelf, met hun eigen chauffeurs in dienst. “Voordat we RoutiGo gingen gebruiken, planden we de routes vooral handmatig. Dit werd op de ochtend zelf nog gedaan voordat we de ritten gingen laden en rijden, omdat het programma niets opsloeg.” Dit kostte hen niet alleen veel tijd, maar zorgde ook voor de nodige stress en onzekerheid over de efficiëntie van hun leveringen.

Persoonlijke en snelle support

"RoutiGo doet er alles aan om het werk voor ons zo makkelijk mogelijk te maken. Het meedenken, het oplossen, troubleshooting - ze staan altijd voor ons klaar. Is er een keer wat, dan wordt dat binnen 10 minuten tot een half uur opgelost." Dat soort snelle support maakt een enorm verschil voor een bedrijf.

Klanttevredenheid enorm verhoogd 

"Wij raden RoutiGo aan omdat het simpel in gebruik is en de klanttevredenheid er echt van omhoog gaat.” Sinds Bomenbezorgd RoutiGo gebruikt, hebben ze hun routes geoptimaliseerd, waardoor ze niet alleen tijd besparen, maar ook de betrouwbaarheid van hun leveringen aanzienlijk hebben verbeterd. Hun klanten zijn tevredener dan ooit, en dat is van onschatbare waarde. Dankzij RoutiGo kunnen ze zich concentreren op wat ze het beste doen: prachtige bomen leveren aan hun klanten, zonder zich zorgen te maken over logistiek en planning.

Meer klantverhalen