B2B

Een realtime Track & Trace alleen interessant voor consumenten? Zeker niet; tijd is geld, dus ook zakelijke klanten vinden goede communicatie over het bezoekmoment ontzettend belangrijk.

Gratis demo
Electric charged vehicle with map

Bedrijven zijn net mensen

Ook zakelijke klanten verwachten van jou een snelle levertijd, lage bezorgkosten, gevarieerde bezorgopties en een realtime Track & Trace. Daarnaast zijn er branchespecifieke wensen waarop je waarschijnlijk wil inspelen.  Zo vinden bestellers in de handel en zorg een snelle levering het allerbelangrijkst, terwijl bezorging op een specifiek tijdstip prioriteit heeft voor de zakelijke dienstverlening.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de eisen op het gebied van duurzaamheid? Ook deze nemen continu toe bij zakelijke klanten. In binnenstedelijke gebieden ontkom je zelfs niet aan emissievrij bezorgen. Genoeg uitdagingen dus! 

Check de features

Hoe dan? Routes plannen met RoutiGo!

Voor jouw zakelijke klant is het belangrijk dat je betrouwbaar communiceert. Dit doet onze bezorgsoftwaren door variabele stoptijden te gebruiken. We meten exact hoelang het duurt om het product bij de ontvanger te bezorgen en communiceren het aflevermoment direct door aan jou en je klant. Gegarandeerd een succesvolle levering!  

Met onze planning tools hoef je je geen zorgen meer te maken of de bestelling in de voertuigen past. Wij zorgen voor een haalbare planning op basis van de capaciteit per voertuig. Ook ondersteunen we het plannen met (een gedeeltelijke) elektrische vloot; wel zo handig in de binnenstad.

Wil je daarnaast een foto maken als bewijs dat - en in welke staat - de bestelling is afgeleverd? Of wil je feedback vragen aan jouw klant over de service? No sweat; het is allemaal mogelijk. Met RoutiGo ben jij verzekerd van tevreden klanten.

Check de features
Routigo map

Zij gingen jou voor

No items found.

Sparren over jouw ideale bezorg beleving?

Efficiënte routes, goedgevulde voertuigen met realtime tracking, bezorgers die nauwkeurig registreren en nooit meer voor een dichte deur staan én ontvangers.

Bedankt, je bericht is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
FAQ

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een API?

Ja, RoutiGo heeft een API. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie.

Kan ik RoutiGo gratis uitproberen?

Ja, je kunt een free trial account aanmaken via de button in het menu. Vraag meteen een gratis demo aan. Hierin laten we je alle ins en outs zien en bespreken we je wensen. Zo weet je direct hoe je RoutiGo het best inzet binnen jouw organisatie.