Natuurlijk kun je zonder de beste routeoptimalisatie software als pakketdienst je routes vaststellen. Maar mét die software bereken je eenvoudig de optimale volgorde van bezorging, weet je in no time wat de kortste route is en zie je in een oogopslag waar je chauffeurs zijn. Dat is precies wat de software voor routeoptimalisatie van RoutiGo doet. Het berekent de meest optimale stopvolgorde en de meest efficiënte route. Daarnaast laat het real time zien waar je koeriers zijn.

Routeplanningssoftware, transportsoftware meerdere adressen

STOPS TOEVOEGEN

Bereken de optimale route met routeplanningssoftware en transportsoftware

VOLGORDE BEREKENEN

Bezorg app

ROUTE RIJDEN

Van losse stops naar een vloeiende route met de beste routeoptimalisatie software

Verzamel al je adressen en zet ze in de software voor routeoptimalisatie van RoutiGo. Razendsnel vertelt de routeplanning je wat de meest optimale route langs die adressen is. Staat je chauffeur – om welke reden dan ook – stil? Zijn er onverwacht nieuwe pakjes die mee moeten? No worries! De routeoptimalisatiesoftware herberekent de optimale volgorde van bezorging gewoon opnieuw. De bijbehorende app zorgt ervoor dat ook je chauffeurs weten wat er moet gebeuren en maakt hun werk makkelijker.

Tijdswinst voor je chauffeurs, bezorgers en koeriers

De beste routeoptimalisatiesoftware van RoutiGo geeft je permanent inzicht in je operationele bezorgproces. De geschatte aflevertijd – ETA – wordt duidelijk aangegeven. Een duidelijk dashboard vertelt je continu waar je lading is en of je koerier nog op tijd rijdt. Zelf je routes berekenen? Niet meer nodig. De doeltreffende software van RoutiGo bepaalt je optimale route. Zo brengen je chauffeurs in kortere tijd meer pakketjes rond en zul je je omzet zien stijgen. De RoutiGo app die van meerdere adressen de meest optimale routes maakt, werkt heel eenvoudig. Met de app krijg je blije chauffeurs met minder stress.

Wil je meer weten over onze routeoptimalisatiesoftware?

Geïnteresseerd in de beste routeoptimalisatiesoftware voor pakketdiensten? Maak kennis met onze RoutiGo app en zie hoe deze app van losse adressen de efficiëntste routeplanning maakt. Via het formulier op deze pagina vraag je een vrijblijvende demo aan. Dan kunnen we gezamenlijk bekijken waar je planning beter kan. Ervaar zelf hoe eenvoudig je als vervoerder, pakketdienst of bezorger meer winst kan maken in een concurrerende markt met lage marges.

Vraag nu de gratis demo aan van de beste routeoptimalisatiesoftware, maak een afspraak