Food

In geen andere branche is tijdigheid van zo’n groot belang. Jouw klanten wachten letterlijk op hun boodschappen. Te laat of te vroeg aankomen levert direct frustratie bij hen op. Dus jij weet dat je jouw bezorgproces goed geregeld moet hebben.

Gratis demo

Op het juiste moment vers bezorgen

Niets is zo complex als het bezorgen van voedsel, zoals boodschappen, maaltijdboxen en dierenvoer. De ene klant wil de producten ‘s ochtends ontvangen, de ander liever in de avond. Dus je hebt als bedrijf vaak te maken met tijdvakken. En op het juiste tijdstip leveren is ontzettend belangrijk.

Want zijn jouw klanten niet thuis op het moment van bezorging? Dan kan dit tot grote problemen leiden. Afleveren bij de buren is tenslotte vaak niet mogelijk. Nee, jouw klanten moeten precies weten wanneer je voor de deur staat. Dat is jouw belangrijkste uitdaging.

Maar zo zijn er meer zaken waarover je goed moet nadenken.  Een belangrijke vraag is bijvoorbeeld: ga je bezorgen vanuit je winkels of vanuit één of meerdere centrale punten? En hoe verloopt het proces van orderpicking? Ook dat is een cruciale factor voor een soepel bezorgproces.

Check de features
Electric charged vehicle with map
Routigo map

Software op jouw smaak afgestemd

Gelukkig zijn deze uitdagingen voor ons niet onbekend. We hielpen namelijk al veel bedrijven in jouw branche. Met RoutiGo optimaliseren we binnen no time jouw volledige bezorgproces. Vanaf dan werk je niet alleen een stuk efficiënter, je bespaart ook allerlei kosten.  En je creëert de ultieme ontvangstbeleving: door de Track & Trace - in jouw eigen huisstijl - zijn jouw klanten realtime op de hoogte van de status van de levering. 

Wist je dat we ook trainingen en workshops bieden voor jouw collega’s? Het kan zijn dat je hier behoefte aan hebt. Ook al hoef je voor onze gebruiksvriendelijke bezorgsoftware geen expert in plannen of IT te zijn. We helpen je graag. Zodat jij je volledig kunt focussen op de groei van jouw bedrijf en een tevreden klantenkring!

Check de features
FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik RoutiGo gratis uitproberen?

Je kunt RoutiGo niet gratis uitproberen, maar de bezorgsoftware is wel maandelijks opzegbaar. En je kunt eerst een gratis demo aanvragen. Hierin laten we je alle ins en outs zien en bespreken we je wensen. Zo weet je direct hoe je RoutiGo het best inzet binnen jouw organisatie.

Kan ik klanten zelf een tijdsvenster laten kiezen om ons langs te laten komen?

Ja, je kunt klanten zelf tijdsvensters laten kiezen om jullie langs te laten komen. RoutiGo houdt tijdens de planning rekening met de tijdsvensters en plant de meest efficiënte route. 

Zijn ritten wel efficiënt als klanten zelf een tijdsvenster kunnen kiezen?

RoutiGo berekent de meest efficiënte routes en houdt daarbij rekening met de tijdsvensters. Het kan zo zijn dat ritten inderdaad minder efficiënt worden, doordat klanten tijdsvensters kiezen. Maar het vergroot wel de kans dat orders bij de eerste afleverpoging succesvol worden geleverd. 

Hoe nauwkeurig zijn de aankomsttijden die RoutiGo voorspelt voor mijn klant?

Zeer nauwkeurig. Zodra de planning is gemaakt, ontvangt jouw klant een tijdsvenster van twee uur en met de Track & Trace kan de bezorger zelfs realtime worden gevolgd. 

Ik werk met een vaste dag-/regio-indeling. Kan ik RoutiGo daarvoor gebruiken?

Ja, dat is geen probleem. De routes kunnen geoptimaliseerd worden per regio en per dag.