Sport en outdoor

Jouw klanten zijn sportief en actief; dus wil je een beetje vaart maken met je bezorging a.u.b.? ;-) Waarschijnlijk kozen ze met veel zorg voor jouw bedrijf. Dus stel ze niet teleur. Dit is je kans op jarenlange loyaliteit!

Gratis demo
Electric charged vehicle with map

Bezorgen is topsport

Jouw bezorgproces moet van het hoogste niveau zijn. En goud verdienen. Dit houdt in dat je je klanten snel en betrouwbaar van dienst bent. Ook wanneer zij vragen om de levering van grote artikelen, zoals fietsen trampolines of fitnessapparaten. Maar deze zware en omvangrijke aankopen stuur je niet zomaar even mee met een reguliere pakketdienst. Dus hoe ga je hier efficiënt mee om? 

Lever je daarnaast vanuit de winkel of via een centraal distributiecentrum? Of allebei? En als je je logistiek gedeeltelijk uitbesteedt: hoe houd je dan grip op het geheel en zorg je voor een eenduidige klantbeleving?

Uitdagingen genoeg dus. En dan hebben we het nog niet eens gehad over serviceafspraken en het terugnemen van oude producten. Dit maakt de planning en voorspelbaarheid van de levering complex. Maar gelukkig hebben wij overal aan gedacht!

Check de features

Software op jouw wedstrijd afgestemd

Of je nu centraal of (gedeeltelijk) vanuit winkels levert; wij hebben de tools om je op weg te helpen. We kunnen zelfs met simulaties laten zien hoe je kosten bespaart.

Voor die kritische en loyale klant is het belangrijk dat je betrouwbaar communiceert over de aflevering van zijn of haar nieuwe aankoop. Dit doet onze bezorgsoftware door variabele stoptijden te gebruiken. We meten exact hoelang het duurt om het product te bezorgen en communiceren het aflevermoment direct door aan jou en je klant. Gegarandeerd een succesvolle levering!

Wil je daarnaast een foto maken als bewijs dat - en in welke staat - de bestelling is afgeleverd? Of wil je feedback vragen aan jouw klant over de service? No sweat; allemaal mogelijk. Met RoutiGo ben jij verzekerd van tevreden klanten.

Met onze planning tools hoef je je geen zorgen meer te maken over de levering van grote fitnessapparaten of fietsen. Wij zorgen voor een haalbare planning op basis van de capaciteit per voertuig. Zo kun jij je richten op waar je goed in bent: het aanbieden van de beste sport- en outdoor producten!

Check de features
Routigo map

Zij gingen jou voor

No items found.

Sparren over jouw ideale bezorg beleving?

Efficiënte routes, goedgevulde voertuigen met realtime tracking, bezorgers die nauwkeurig registreren en nooit meer voor een dichte deur staan én ontvangers.

Bedankt, je bericht is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
  • Plannen op basis van de capaciteit per voertuig
  • Plannen met tijdvakken
  • Afleverbewijs d.m.v. foto en/of handtekening
  • Rekening houden in planning met terugnemen van oude producten
  • De beste Track & Trace in eigen huisstijl
  • De #ultiemeontvangstbeleving
FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik RoutiGo gratis uitproberen?

Ja, je kunt een free trial account aanmaken via de button in het menu. Vraag meteen een gratis demo aan. Hierin laten we je alle ins en outs zien en bespreken we je wensen. Zo weet je direct hoe je RoutiGo het best inzet binnen jouw organisatie.

Ik ben niet heel technisch onderlegd, kan ik RoutiGo wel gebruiken?

Jazeker! RoutiGo is erg makkelijk in gebruik en wij helpen je goed op weg vanaf de start. Daarnaast blijven we altijd goed bereikbaar en stel je je vraag bijvoorbeeld eenvoudig via onze chat.