Startups

Jij testte jouw propositie uitgebreid, en er is tractie. Dus met een kleine interne of externe kapitaalinjectie ga je aan de slag. De grootste valkuil? Continu achter je bureau bezig zijn met je bezorgoperatie. Jouw focus moet liggen op marketing en commercie! Want je wilt toch zo hard mogelijk groeien?

Gratis demo
Electric charged vehicle with map

Alles moet kloppen

Je zet een nieuwe dienst in de markt, dus álles moet kloppen. Klanten van het eerste uur moeten jouw fans worden. Dit wil je bereiken door ze een ultieme ontvangstbeleving te bieden. Want jij gelooft in het verlengen van de customer journey tot aan de deur. 

Het klinkt misschien best duur als je hiervoor allemaal software moet aanschaffen. Laat staan de prijs voor het bouwen van koppelingen met je webshop, waardoor orders worden doorgezet naar je planning. Maar niets is minder waar.

Check de features

Het kan wel snel, simpel en klantvriendelijk

Want wil je met RoutiGo werken? Dan hoef je geen raketgeleerde te zijn. Onze bezorgsoftware heeft geen honderdduizend knoppen. Nee, de inrichting en het gebruik werken voor zich. Alle smaken en manieren van plannen zijn ons bekend. Dus geen zorgen; wij helpen jou snel op weg.

Check de features
Routigo map

Sparren over jouw ideale bezorg beleving?

Efficiënte routes, goedgevulde voertuigen met realtime tracking, bezorgers die nauwkeurig registreren en nooit meer voor een dichte deur staan én ontvangers.

Bedankt, je bericht is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik RoutiGo gratis uitproberen?

Ja, je kunt een free trial account aanmaken via de button in het menu. Vraag meteen een gratis demo aan. Hierin laten we je alle ins en outs zien en bespreken we je wensen. Zo weet je direct hoe je RoutiGo het best inzet binnen jouw organisatie.

Ik ben niet heel technisch onderlegd, kan ik RoutiGo wel gebruiken?

Jazeker! RoutiGo is erg makkelijk in gebruik en wij helpen je goed op weg vanaf de start. Daarnaast blijven we altijd goed bereikbaar en stel je je vraag bijvoorbeeld eenvoudig via onze chat. 

Ik rijd maar met één auto, is RoutiGo dan wel zinvol?

Ja, zelfs één rit kun je optimaliseren. Je krijgt inzicht in het proces en brengt je klant eenvoudig op de hoogte via de Track & Trace.

Zijn ritten wel efficiënt als klanten zelf een tijdsvenster kunnen kiezen?

RoutiGo berekent de meest efficiënte routes en houdt daarbij rekening met de tijdsvensters. Het kan zo zijn dat ritten inderdaad minder efficiënt worden, doordat klanten tijdsvensters kiezen. Maar het vergroot wel de kans dat orders bij de eerste afleverpoging succesvol worden geleverd. 

Kan ik RoutiGo ook gebruiken op een tablet?

Ja, hoewel het design nog niet is geoptimaliseerd voor tablets kun je onze bezorgsoftware wel gebruiken op dit apparaat.