Middelgrote en grote bedrijven

Jij maakte van jouw bedrijf een betekenisvol merk, met een solide gevestigde reputatie. Maar natuurlijk word je alsnog elke dag uitgedaagd door organisaties die het net even anders doen. Ook op bezorggebied. Want ontwikkelingen gaan snel en verwachtingen stijgen. Dit merk je ook bij jouw klanten.

Gratis demo
Electric charged vehicle with map

Gecontroleerde adoptie

Je hebt al een staande bezorgoperatie en maakt waarschijnlijk gebruik van tools voor routeoptimalisatie. Maar toch zie je mogelijkheden op het gebied van kostenbesparing en/of klantbeleving. Die klant verwacht namelijk minimaal wat ‘de buren’ aanbieden. Ok, maar hoe pak je dat aan? Wat komt er allemaal kijken bij een procesverbetering? En hoe sluit deze aan op jouw totale ICT-landschap?

Check de features

Verbeterplan aanpak

Geen zorgen; met jarenlange ervaring in de ICT begrijpen wij dat de adoptie van een systeem er voor jouw bedrijf net iets anders uitziet dan bij een mkb-onderneming. Dus we weten precies hoe we jouw IT-afdeling het best ondersteunen bij de implementatie van onze API en Webhooks.

Maar voordat we daar zijn, bepalen we eerst samen waar de verbeterpunten liggen. En met een simulatie kijken we door middel van verschillende scenario’s hoe je kosten kunt besparen. Ben jij er klaar voor?

Check de features
Routigo map

Sparren over jouw ideale bezorg beleving?

Efficiënte routes, goedgevulde voertuigen met realtime tracking, bezorgers die nauwkeurig registreren en nooit meer voor een dichte deur staan én ontvangers.

Bedankt, je bericht is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik RoutiGo gratis uitproberen?

Ja, je kunt een free trial account aanmaken via de button in het menu. Vraag meteen een gratis demo aan. Hierin laten we je alle ins en outs zien en bespreken we je wensen. Zo weet je direct hoe je RoutiGo het best inzet binnen jouw organisatie.

Ik gebruik al andere planningssoftware. Is het kostbaar om over te stappen naar RoutiGo?

Nee, wij helpen je graag met een soepele overstap. En doordat onze bezorgsoftware zeer gebruiksvriendelijk is, kan iedereen binnen no time met RoutiGo overweg.

Kan ik RoutiGo integreren met mijn huidige tools?

RoutiGo koppelt eenvoudig met heel wat systemen. Bekijk de beschikbare integraties hier.

Hoe werkt zo’n simulatie? Hoeveel kost dat?

Tijdens een simulatie importeren we jouw data en aan de hand daarvan maken we een planning. Zo zie je direct hoeveel bezorgers en auto’s je nodig hebt. De simulatie kunnen we gratis uitvoeren tijdens een demo. Laat bij de aanvraag van een demo even weten dat je hier behoefte aan hebt.

Hoeveel voertuigen kunnen er gepland worden?

In principe kun je met een oneindig aantal voertuigen plannen. Dit is wel afhankelijk van de complexiteit. Denk hierbij aan het aantal stops, voertuigen en startlocaties. Heb je een hele complexe planning? Dan gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Ik werk met een vaste dag-/regio-indeling. Kan ik RoutiGo daarvoor gebruiken?

Ja, dat is geen probleem. De routes kunnen geoptimaliseerd worden per regio en per dag.