Meerdere adressen plannen

Simpel routes plannen langs meerdere adressen

Met RoutiGo plan je de efficiëntste routes langs meerdere stops in seconden in plaats van uren. Lever je pakketjes op tijd af en zie real time waar je chauffeurs zijn. Of je nu vijf chauffeurs hebt rijden of vijftig, met RoutiGo bespaar je tijd en geld.

Vraag een demo aan

  Route optimalisatie 

  Je voert meerdere adressen in de RoutiGo-routeplanner en de optimale route wordt voor je berekend binnen enkele seconden. 

  Verhoog klanttevredenheid 

  Informeer de ontvangers over wanneer hun levering wordt bezorgd. De tijdsvensters zijn dynamisch zodat naarmate de tijd verstrijkt de ontvanger een steeds kleiner tijdsvenster te zien krijgt.

  Efficiënt en duurzaam bezorgen

  De slimme software van RoutiGo berekent de meest efficiënte stop-volgorde. Hiermee bespaar je tijd en benzine, goed voor het milieu en je portemonnee.

  Meer dan 100 bedrijven gebruiken RoutiGo

  Waarom bedrijven voor RoutiGo kiezen

  • RoutiGo is gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig meerdere routes plannen en beheren
  • De meest efficiënte routes 
  • Simpel stops invoeren: handmatig, via een Excelbestand of koppeling  
  • Flexibel routes aanpassen 
  • Handige app voor chauffeurs
  • Track & Trace 
  • Leveringsbewijzen 
  • De #ultiemeontvangstbeleving voor klanten
  • Persoonlijke aandacht 
  RoutiGo Route plannen

  Intergraties 

  RoutiGo integreer je makkelijk in je huidige workflow met de systemen die jij al gebruikt.

  Dit zeggen klanten over RoutiGo:

  Daniel Hensens - COO Crisp

  Bij verse boodschappen is het tijdstip van bezorgen extreem megabelangrijk.

  Daniel Hensens – Crisp

  Daniel Hensens, is verantwoordelijk voor Operations bij online supermarkt Crisp. Bij de startup Crisp staat kwaliteit centraal en dat begint bij de producten en komt vervolgens overal in terug. Het tijdstip van leveren is gewoon megabelangrijk, van je avondeten wil je weten hoe laat het bezorgd wordt. In de regel hebben bedrijven óf goede planningssoftware óf ze zitten veel meer op het klantbelevingsstuk. Met RoutiGo hebben we nu beide.

  Efficiënt plannen en klanten altijd op de hoogte houden.

  Jasper van der Linden– AVH Outdoor

  AVH Outdoor verkoopt tuinmeubelen – van voetenbank tot loungesets – door het hele land. Werd het bedrijf tot twee jaar geleden nog bestierd door zes mannen en vrouwen, vandaag de dag lopen er maar liefst veertig medewerkers rond. ‘We hebben flink aan de weg getimmerd’, zegt Jasper van der Linden, manager online marketing. ‘Dat heeft geresulteerd in een flinke groei, wat we niet alleen terugzien in het aantal medewerkers, maar ook in het aantal bussen dat we hebben rondrijden.’

  Bezorgen is een onderdeel van de beleving

  Richard Nederlof – De Lokalist

  Richard Nederlof is eigenaar van De Lokalist, een snelgroeiende startup. Via De Lokalist kunnen mensen online specialiteiten van lokale leveranciers thuis laten bezorgen. Veel producten moeten vers geleverd worden. Dat vraagt om efficiënte planning en goede communicatie met zijn klanten. Met de software van RoutiGo is dit mogelijk. ‘Klanten kijken letterlijk uit naar onze bezorgers’, zegt Richard.

  Wil jij je routes langs meerdere adressen zo efficiënt mogelijk inplannen?