Zonder routeplanner voor zakelijk vervoer kun je als logistiek bedrijf uiteraard ook je route bepalen. Maar is dat ook de optimale volgorde? En is het de kortste route? En weet je zonder routeplanning software ook precies waar al je bezorgers zich bevinden en wat hun routes zijn? Met het rittenmanagementsysteem van RoutiGo heb je dat inzicht wel! Het calculeert de beste stopvolgorde, de meest efficiënte route en laat je zien waar al je chauffeurs zijn. Jouw ritplanning foutloos en in een handomdraai.

Routeplanningssoftware, transportsoftware meerdere adressen

STOPS TOEVOEGEN

Bereken de optimale route met routeplanningssoftware en transportsoftware

VOLGORDE BEREKENEN

Bezorg app

ROUTE RIJDEN

RoutiGo, dé zakelijke routeplanner voor logistieke bedrijven, routeplanner met tussenstops

Zet al je stops over in de zakelijke routeplanner van RoutiGo. In no time weet je hoe de optimale route langs die stops eruitziet. Wordt een koerier ziek of heeft hij of zij pech onderweg? Moeten er toch nog wat extra pakketjes mee? Geen zorgen. De zakelijke routeplanner van RoutiGo weet daar wel raad mee! Geef de nieuwe gegevens in en de route wordt automatisch voor je aangepast. En je koeriers? Dankzij de bijbehorende routeplanner app weten zij ook precies wat van hen verwacht wordt.

Geen training, wel direct tijdsbesparing voor je koeriers, bezorgers en vervoerders

Met het rittenmanagementsysteem van RoutiGo heb je voortdurend zicht op je operationele bezorgproces. De ETA wordt duidelijk aangegeven, zodat je weet wat de geschatte aflevertijd is. Via het dashboard ben je steeds op de hoogte van waar je zending is en of je chauffeur nog volgens planning rijdt. Zelf avonden dokteren op de snelste route langs meerdere adressen? Niet meer doen. Dankzij de efficiënte zakelijke routeplanner van RoutiGo brengen je koeriers meer pakjes in minder tijd rond en gaat je omzet omhoog. Een training is niet nodig als je met onze zakelijke routeplanner aan de slag wil. De RoutiGo app die van meerdere adressen een route of knooppuntenroute maakt, werkt heel intuïtief. Dat is wel zo makkelijk. Voor jou en voor je koeriers.

Ben je nieuwsgierig naar onze zakelijke routeplanner? Vraag een gratis demo aan

Wil je meer weten over onze zakelijke routeplanner voor koeriers? Een route plannen langs meerdere adressen is kinderspel met de Routigo app en dat laten we je graag zien. Via het formulier op deze pagina kun je jouw gratis routeplanner demo aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend. Samen kunnen we bekijken hoe we je ritplanning kunnen verbeteren. Als koerier, bezorger of vervoerder meer winst maken in een concurrerende markt? Ervaar zelf hoe eenvoudig dat is.

Vraag nu de gratis routeplanning software demo aan.