Ons verhaal

Het is vijf voor twaalf. In de bezorgbranche schieten slimme startups als paddenstoelen uit de grond. Dit terwijl veel organisaties nog steeds traditioneel bezorgen. Zonder optimale route of communicatie met de klant. Nú is het tijd voor actie. Tijd om de markt op te schudden. Wij kijken vooruit. Spelen in op (technologische) ontwikkelingen en vragen binnen de markt. Met een klein en deskundig team schakelen wij snel. Persoonlijk en eenvoudig. Alles om jouw bezorgproces een stap vooruit te brengen.

Wie wij zijn

Melle Sprenger

Founder

Melle houdt het graag simpel. Complexe oplossingen maakt hij eenvoudig. Hij streeft naar een voor iedereen toegankelijk software product. Met de “simple” uit het KISS principe voorop. Of Melle in het dagelijks leven ook zo gewoon is? Niet echt. De voormalig skileraar woont op een schip uit 1907. Deze bijzondere woning automatiseerde hij volledig zelf met diverse home automation systems. Daarnaast was Melle de eigenaar van één van de eerste elektrische auto’s in Amsterdam. In zijn vrije tijd speelt hij graag een potje voetbal. Deze passie deelt hij, nu ook als coach, met zijn twee kinderen.

Patrick Okkersen

Founder

Patrick houdt van verandering. Dolgraag neemt hij jou mee in de mogelijkheden van vandaag en morgen. Deze enthousiaste ondernemer gaat voor IT oplossingen die er echt toe doen. Binnen RoutiGo is hij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie. Daarbuiten vind je hem vaak met zijn familie en vrienden. Dit sociaal dier haalt energie uit een heerlijke curve op zijn snowboard of een zomerse duik in de Vinkeveense plassen.

Erik van Seters

Software Development

Vanaf dag één maakt Erik deel uit van RoutiGo. Deze vroege vogel start zijn dagen graag om 06.15. Dan zet hij zich in alle rust in voor de core van het product en de mobile app. Altijd is hij op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek. Waar Erik zijn energie vandaan haalt? Uit het feit dat het product waar hij dagelijks aan werkt mensen ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. Tref je Erik privé? Dan is deze vader van twee altijd te porren voor een lekker (speciaal) biertje of een goede film.

Bryan de Ronde

Software Development

Bryan is onze ervaringsdeskundige. Als voormalig bezorger reed hij met RoutiGo efficiënt door het hele land. Over dit product wilde Bryan meer weten dus klopte aan voor een stage. Bij RoutiGo leert hij programmeren en het bedrijfsleven kennen. Uiteindelijk hoopt hij een steentje bij te kunnen dragen aan RoutiGo zelf. Naast zijn stage vind je Bryan op het honkbalveld, zijn mountainbike of de latten in de sneeuw. Lekker sportief en graag met vrienden.

Heike van der Woerd

Developing your business

Heike is onze commerciële man. Bouwen aan een bedrijf is wat hij het liefste doet. Bij RoutiGo betekent dat luisteren naar collega’s en klanten, om zo de synergie te vinden. Graag helpt hij klanten een extra stap binnen hun bedrijf te zetten. In zijn vrije tijd vind je Heike (lekker gewoon) in Amstelveen met zijn twee dochters, (en wat minder gewoon) als mountainbikegids in Marokko en Italië of als wedstrijdrijder in Nederland. Energie heeft Heike volop.

Edwin van der Beek

User Experience & User Interface Design

Edwin is een designer in hart en nieren. Als bedenker van het RoutiGo karakter hoedt Edwin over zijn voortbestaan. Hij onderzoekt de gebruiksvriendelijkheid van RoutiGo en zorgt voor de juiste uitstraling. Het is zijn missie om RoutiGo zo mooi en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Ook privé laat creativiteit hem niet los. In zijn vrije tijd maakt Edwin graag digital artwork en fotografie. En vooruit, voor dat echte beetje ontspanning vind je hem op de ski’s of op zijn longboard.

Sasha Shynkariuk

Software Development

Sasha biedt je graag een helpende hand. Hij zet zich in voor een zo efficiënt mogelijke software oplossing. Zijn werkdag vult Sasha met het verbeteren van de core en het dashboard van RoutiGo. De avond en zijn weekenden met voetbal. Niet zomaar ergens, maar in een megagoed team vol internationale spelers! Daag jij hem uit?

Wil je ons team versterken?