Inladen van stops in de RoutiGo routeplanner

Hoe krijg ik adressen in RoutiGo?

Met een simpele actie sleep je je adressen in je RoutiGo Routeplanner. Je kunt ook automatische koppeling (API) gebruiken als je dat prettiger vindt. Een straatnaam en huisnummer is al voldoende om automatisch de perfecte routes te laten plannen, inclusief de bijbehorende tijdsvensters.

Beoordelen en wijzigen in de RoutiGo routeplanner

Of je na de volautomatische optimalisatie nog iets kunt wijzigen?

Natuurlijk! Want je RoutiGo Routeplanner berekent de optimale planning, maar misschien wil je in de praktijk net even iets anders. Daarom kun je in het dashboard je routes beoordelen en indien nodig eenvoudig aanpassen.

Communiceren met ontvangers en je chauffeur op pad sturen

Op pad!

Stuur je klanten een bericht met de verwachte aankomsttijd (ETA) en begin aan je routes. RoutiGo navigeert je chauffeur van adres naar adres. Hij scant de bestellingen eenvoudig met de app. De planner ziet automatisch alle aflevergegevens in het dashboard.

Monitoren en bijsturen met de RoutiGo Routeplanner

Maar hoe weet je nu of je waarmaakt wat je de ontvangers belooft?

Vertrouwen is goed maar soms is meekijken gewoon handig. Op het dashboard zie je realtime waar een chauffeur is en welke bestellingen hij heeft afgerond. Krijg je een extra pick-up en wil je de klant vertellen hoe laat je komt? Heeft je chauffeur een lekke band en wil je de route overdragen aan een collega? Het kan allemaal. Via het dashboard blijf je altijd op de hoogte van de voortgang en grijp je makkelijk in als dat nodig is.

gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Een goede gebruikerservaring vinden we erg belangrijk. Gezien de grote diversiteit aan mensen die ons product gebruiken is dat een flinke uitdaging, maar wel één die we graag aangaan! Ons doel: Ultiem gebruiksgemak zonder enige training.

performance

Schaalbaarheid

RoutiGo is opgebouwd uit een microservice architectuur die er voor zorgt dat we zowel verticaal als horizontaal goed schaalbaar zijn. Op die manier kunnen wij ook grote pieken in gebruik probleemloos opvangen.

security

Security

Wij begrijpen dat security belangrijk is en nemen dat dan ook heel serieus. We slaan alleen gegevens op die we nodig hebben, zorgen ervoor dat alleen mensen die er echt bij moeten bij de data kunnen. Daarnaast werken we met goed gescheiden netwerksegmenten, en is toegang altijd geregeld met een combinatie van zowel certificaten als wachtwoorden.

koppeling

API’s

RoutiGo biedt op JSON gebaseerde restful API’s aan zodat er gemakkelijk gekoppeld kan worden met je bestaande systemen.

Wil je een live demonstratie met je eigen gegevens?