Simpel routes plannen langs meerdere adressen

Met RoutiGo plan je de efficiëntste routes langs meerdere stops in seconden in plaats van uren. Lever je pakketjes op tijd af en zie real time waar je chauffeurs zijn. Of je nu vijf chauffeurs hebt rijden of vijftig, met RoutiGo bespaar je tijd en geld.

2.781.207
Zendingen bezorgd

Vraag een demo aan

Bedankt, je bericht is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Meer dan 100 bedrijven gebruiken RoutiGo

Route optimalisatie

Je voert meerdere adressen in de RoutiGo-routeplanner en de optimale route wordt voor je berekend binnen enkele seconden.

Verhoog klanttevredenheid

Informeer de ontvangers over wanneer hun levering wordt bezorgd. De tijdsvensters zijn dynamisch zodat naarmate de tijd verstrijkt de ontvanger een steeds kleiner tijdsvenster te zien krijgt.

Efficiënt en duurzaam bezorgen

De slimme software van RoutiGo berekent de meest efficiënte stop-volgorde. Hiermee bespaar je tijd en benzine, goed voor het milieu en je portemonnee.

Hoe werkt plannen en rijden met RoutiGo?

Je voert je meerdere adressen in de RoutiGo-routeplanner en de optimale route wordt voor je berekend. Je geeft de route met een druk op de knop vrij zodat deze zichtbaar wordt op de bijbehorende app voor de chauffeur. De app navigeert de chauffeur vervolgens langs de optimale route van adres naar adres. Per chauffeur zie je op het bijgeleverde dashboard real-time waar hij zich op de route bevindt, hoe laat hij bij het volgende adres aan zal komen (ETA) en omdat je met de app kunt scannen zie je ook meteen wat de status van elke levering is.

Meer informatie
chart with uprising line
Routigo map

Tijdvensters van maximaal 1 uur zijn direct haalbaar

Wil je je ontvangers informeren over wanneer ze hun levering ontvangen? Dat kan. Tijdsvensters van maximaal een uur zijn per direct haalbaar. De ontvanger ziet direct hoe laat zijn of haar pakket bezorgd wordt. Bovendien zijn deze tijdsvensters dynamisch zodat naarmate de tijd verstrijkt de ontvanger een steeds kleiner tijdsvenster te zien krijgt. Dat scheelt kilometers, tijd en dus geld!

Meer informatie

Altijd flexibel routes aanpassen

Heb je een plotselinge spoedbezorging en staan de routes al klaar of heeft een ontvanger aangegeven er toch niet te zijn? Met een paar simpele handelingen voeg je een afhaalpunt of een extra adres toe of haal je er een af. RoutiGo past automatisch de route aan.

Meer informatie
chart with uprising line
Mogelijkheden

Waarom bedrijven voor RoutiGo kiezen

Neem contact op
Handige app voor chauffeurs
Persoonlijke aandacht
De meest efficiënte routes
Track & Trace
Flexibel routes aanpassen
Leveringsbewijzen
RoutiGo is gebruiksvriendelijk
De #ultiemeontvangstbeleving voor klanten
Eenvoudig meerdere routes plannen en beheren
Simpel stops invoeren: handmatig, via een Excelbestand of koppeling
Integraties

RoutiGo integreert met je favoriete applicaties

RoutiGo integreer je makkelijk in je huidige workflow met de systemen die jij al gebruikt.

Alle integraties
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ruim honderd bedrijven uit verschillende branches gingen je voor. Onze expertise reikt dus ver. En we verbeteren de software continu!

Bekijk klantverhalen
Richard Nederlof
- De Lokalist

Met deze software kunnen we niet alleen efficiënter plannen en beter communiceren, we kunnen ook slimmer werken. We rijden met onze vaste chauffeurs.

Jasper van der Linden
- AVH Outdoor

We zijn dan ook begonnen met RoutiGo in de rustiger periode, zodat we op ons gemak konden testen. De implementatie ging goed en vanaf maart zijn we volledig operationeel.

Daniel Hensens
- Crisp

In het begin vonden we het wel even spannend of een stuk software wel echt die combinatie van routeplanning en track & trace kon leveren. Gebleken is dat met RoutiGo beide tegelijk kan.

Jan Willem Hoek
- Froot

Wat heel fijn is, is dat de RoutiGo-software goed kan inschatten wanneer de routes vollopen en wanneer het dus tijd is om over een extra bus na te gaan denken.

Bedankt, je bericht is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Plan een demo

Onze cloud-based bezorgsoftware is geschikt voor kleine én grote bedrijven. Uit allerlei branches. Echt waar. Ontdek het zelf: plan een gratis demo in met een van onze RoutiGo-superheroes.

Simpel en voordelig bezorgen
Inzicht in je volledige bezorgproces
Blije bezorgers, planners en ontvangers
Optimaliseren op basis van betrouwebare data