Routes langs meerdere adressen plannen

Je bent een – startend – bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen en een persoonlijke benadering. Je bent lekker op weg want je klantenbase groeit snel. Bediende je eerst je klanten nog met twee tot drie busjes, nu ben je gegroeid naar een serieuze onderneming met meer voertuigen. Maar om van order tot bezorging te komen, dat is nogal een klus. Je plant routes langs meerdere adressen in Excel en naarmate je groeit, verlies je het overzicht tussen alle Excel tabbladen en slokt de planning van je routes steeds meer van je tijd op. Dat moet anders. Jij wilt je immers kunnen focussen op het laten groeien van je business. Wat nu? Met de routeplanningssoftware van RoutiGo plan je eenvoudig de optimale route langs meerdere adressen..

Routeplanningssoftware, transportsoftware meerdere adressen

STOPS TOEVOEGEN

Bereken de optimale route met routeplanningssoftware en transportsoftware

VOLGORDE BEREKENEN

Bezorg app

ROUTE RIJDEN

Hoe werkt plannen en rijden met RoutiGo?

Je voert je meerdere adressen in de RoutiGo-routeplanner en de  optimale route wordt voor je berekend. Zonder uren zwoegen en zonder fouten. Je geeft de route met een druk op de knop vrij zodat deze zichtbaar wordt op de bijbehorende app voor de chauffeur. De app navigeert de chauffeur vervolgens langs de optimale route van adres naar adres. Per chauffeur zie je op het bijgeleverde dashboard real-time waar hij zich op de route bevindt, hoe laat hij bij het volgende adres aan zal komen (ETA) en omdat je met de app kunt scannen zie je ook meteen wat de status van elke levering is. Met RoutiGo gaat alles sneller, makkelijker en met minder moeite. Je kunt dezelfde dag nog zonder training of manual aan de slag. Fijn voor je planners en chauffeurs. Of je nu vijf chauffeurs hebt rijden of vijftig, met RoutiGo bespaar je tijd en geld.

Tijdvensters van maximaal 1 uur zijn direct haalbaar

Wil je je ontvangers informeren over wanneer ze hun levering ontvangen? Dat kan. Tijdsvensters van maximaal een uur zijn per direct haalbaar. De ontvanger ziet direct hoe laat zijn of haar pakket bezorgd wordt. Bovendien zijn deze tijdsvensters dynamisch zodat naarmate de tijd verstrijkt de ontvanger een steeds kleiner tijdsvenster te zien krijgt. De ontvanger weet dus wanneer je voor de deur staat en hoeft niet voor niets uren op je te wachten. Je chauffeurs staan daarom veel minder vaak voor een dichte deur en hoeven een levering niet meerdere keren aan te bieden. Dat scheelt kilometers, tijd en dus geld!

Altijd flexibel routes aanpassen

Heb je een plotselinge spoedbezorging en staan de routes al klaar of heeft een ontvanger aangegeven er toch niet te zijn? Met een paar simpele handelingen voeg je een afhaalpunt of een extra adres toe of haal je er een af. RoutiGo past automatisch de route aan.

Start met routes plannen langs meerdere adressen

Geïnteresseerd in onze slimme en interactieve plannings- en bezorgplatform dat jou en je chauffeurs tijd, geld en frustratie bespaart? Vraag dan via onderstaand formulier een vrijblijvende demo aan. Dan kijken we samen hoe we jouw proces kunnen verbeteren.

Maak via deze pagina een afspraak voor een gratis demo.