Transport Planning Software: Optimaliseer je transportroutes en bespaar tijd en geldTransport planning is het proces van het plannen van transportroutes en activiteiten. Het is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf dat goederen of diensten vervoert. Effectieve transport planning kan je helpen om tijd en geld te besparen, de efficiëntie te verbeteren en de impact op het milieu te verminderen.  

Milieuvriendelijker

De impact van transportactiviteiten op het milieu verminderen, waardoor bijvoorbeeld de CO2-uitstoot verminderd.

Geld besparen

De efficiëntie van transport verbeteren, waardoor je meer goederen of diensten kunt vervoeren met minder middelen en kosten.

Tijd besparen

Transportroutes optimaliseren, waardoor je tijd en geld bespaart op brandstof, personeelskosten en andere overheadkosten.

Persoonlijke hulp dichtbij

Onze superheroes staan altijd klaar om je te helpen. Wil je mailen, bellen of chatten? Geen probleem!

Transport planning anno 2024: alles voor de ultieme ontvangstbeleving

In de huidige wereld draait het bij bezorgen niet alleen meer om een pakketje afleveren. Het gaat om waarde toevoegen in de volledige klantreis. Inzichten in deze reis, voor zowel jezelf als de klant zijn hier van grote waarde. Want voor 1 gelukkige klant, krijg je er 2 nieuwe terug.

Ontdek RoutiGo met de gratis trial

Transport planning met behulp van route optimalisatie software van RoutiGo.

Planning dashboard

Planning dashboard

Altijd het juiste afleveradres
Makkelijk bijsturen
Optimaliseren dankzij data
Driver app

Driver app

Rijd zorgeloos de juiste route
Bezorginstructies op maat
Registreer de aflevering
Track & Trace

Track & Trace

Blije en geïnformeerde ontvanger
Minder werk voor je klantenservice
Wijzigingen direct zichtbaar
Ontdek RoutiGo met de trial

Geoptimaliseerde planning, minder kosten

Met route optimalisatie software van RoutiGo kun je je transport planning efficiënter maken. De software berekent de meest optimale routes voor bezorgingen, rekening houdend met factoren zoals verkeersdrukte, tijdslimieten en andere beperkingen. Dit leidt tot een aantal voordelen, waaronder: Minder gereden kilometers, verkorte zorgtijd en grip op de operatie.

Ontdek RoutiGo met de gratis trial
Reviews

Daarom RoutiGo!

Ruim honderd bedrijven uit verschillende branches gingen je voor. Onze expertise reikt dus ver. En we verbeteren de software continu!

Bekijk klantverhalen
Richard Nederlof
- De Lokalist

Met deze software kunnen we niet alleen efficiënter plannen en beter communiceren, we kunnen ook slimmer werken. We rijden met onze vaste chauffeurs.

Jasper van der Linden
- AVH Outdoor

We zijn dan ook begonnen met RoutiGo in de rustiger periode, zodat we op ons gemak konden testen. De implementatie ging goed en vanaf maart zijn we volledig operationeel.

Daniel Hensens
- Crisp

In het begin vonden we het wel even spannend of een stuk software wel echt die combinatie van routeplanning en track & trace kon leveren. Gebleken is dat met RoutiGo beide tegelijk kan.

Jan Willem Hoek
- Froot

Wat heel fijn is, is dat de RoutiGo-software goed kan inschatten wanneer de routes vollopen en wanneer het dus tijd is om over een extra bus na te gaan denken.

Met RoutiGo's integraties leiden er meerdere wegen naar Rome

routigo mascotte
routigo application integrations
Bekijk alle integraties

Plan een demo

Onze cloud-based bezorgsoftware is geschikt voor de transport planning kleine én grote bedrijven. Uit allerlei branches. Echt waar. Ontdek het zelf: plan een gratis demo in met een van onze RoutiGo-superheroes.

Simpel en voordelig bezorgen
Inzicht in je volledige bezorgproces
Blije bezorgers, planners en ontvangers
Optimaliseren op basis van betrouwbare data
Bedankt, je bericht is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.