Natuurlijk kun je zonder transport planner software de volgorde van je route bepalen. Maar is dat ook de kortste route in de meest optimale volgorde? En heb je zonder software voor je transportplanning ook inzicht in wat al je routes zijn? Weet je waar je chauffeurs zich bevinden? Transport planner software van RoutiGo berekent wat voor jou de beste stopvolgorde is. En het berekent wat de meest efficiënte route is. Met een druk op de knop. Zonder fouten.

Routeplanningssoftware, transportsoftware meerdere adressen

STOPS TOEVOEGEN

Bereken de optimale route met routeplanningssoftware en transportsoftware

VOLGORDE BEREKENEN

Bezorg app

ROUTE RIJDEN

RoutiGo, transport planner software waarmee je stops een route worden

Verzamel de adressen van je stops en zet ze over in de transport planner software van RoutiGo. In een mum van tijd weet je wat de optimale bezorgroute langs die adressen is. Maar wat als je chauffeur in de file staat of zijn vrouw moet bevallen? Of het blijkt op het laatste moment dat er nog twee extra leveringen mee moeten? Geen enkel probleem voor de slimme transport planner software van RoutiGo! Je voert de nieuwe informatie in en de route wordt automatisch voor je aangepast. En de bijbehorende app maakt het leven van je chauffeurs en bezorgers een stuk makkelijker.

Zonder instructie meteen tijdwinst met transport planner software voor bezorgers, vervoerders en koeriers

Met het transportmanagementsysteem van RoutiGo heb je continu inzicht in je operationele bezorgproces. Het geschatte tijdstip van bezorgen, de ETA, wordt uiteraard aangegeven. Bovendien is  je zending altijd te volgen via het dashboard. Daar zie je ook of de bezorger nog volgens de planning rijdt. Zelf routes berekenen? Dat is geschiedenis. Door de efficiënte routeplanning, kunnen je bezorgers meer pakketten in minder tijd bezorgen. Dat betekent een hogere omzet. Bovendien is onze transportsoftware heel simpel te gebruiken, zonder instructie. Een zorg minder voor jou en prettig voor je chauffeurs.

Benieuwd naar onze logistieke software?

Nieuwsgierig naar ons rittenmanagementsysteem? Logistieke planningssoftware die je helpt de snelste routes te creëren? Wil je tijd, geld en frustratie besparen met onze routeoptimalisatiesoftware? Vraag dan een vrijblijvende demo aan via onderstaand formulier. Dan bekijken we gezamenlijk hoe we je planning kunnen verbeteren. Ervaar zelf hoe je als bezorgdienst, vervoerder of koerier met transport plannersoftware van RoutiGo meer winst kan maken in een concurrerende markt.

Vraag nu de gratis transport planner software demo aan, maak een afspraak