GRIP OP JE OPERATIE

Met het online portal van de routeplanner van RoutiGo heb je direct inzicht en controle over je operatie. Command Center Overbridge eat your heart out.
Route planner

De meest efficiënte route rijd je met de routeplanner van RoutiGo

De meest efficiënte route rijden met inzicht? RoutiGo biedt je een inzichtelijk dashboard waarop jij alle chauffeurs en routes ziet. Het systeem berekent de meest efficiënte stop volgorde. Een ETA geeft het tijdstip van bezorgen aan, pickups en extra stops voeg je eenvoudig toe. Zo behoud jij continu inzicht in je operationele bezorgproces, ben je flexibel en stuur je bij als dat nodig is.

Realtime bijsturen

Iedere dag is weer anders zodra de zon opkomt (of wegblijft). Daarom is het belangrijk dat je je operatie direct kunt bijsturen op de dag zelf. Daarbij kijken we van buiten naar binnen.

Inzicht in resultaten

Hoe weet je nu hoe goed je het doet? Het portal biedt een overzichtelijk dashboard met een aantal standaard KPI’s. Via de exportmogelijkheden en API’s kunt u zelf geavanceerde rapportages maken in uw favoriete omgeving.

ONBEZORGD BEZORGEN MET DE ROUTEPLANNER VAN ROUTIGO

De RoutiGo app biedt de beste gebruikerservaring aan de bezorger. Dat is dé manier om de kwaliteit van je dienstverlening te garanderen.

Jouw workflow

Met de standaard registratiemodule bieden we je de mogelijkheid om te registreren wat jij wilt en in welke volgorde. Niets is te gek; aantallen vastleggen, scannen, handtekeningen en foto’s, kom maar op. In het portaal vind je de registraties terug zodat je deze beschikbaar hebt voor je opdrachtgever of service desk.

Navigatie

Of je nou Google maps of je TomTom wilt gebruiken RoutiGo geeft jouw navigatie de juiste instructie. Er zijn veel smaken maar het hangt er natuurlijk ook sterk vanaf of je een 3 ton vrachtwagen, een elektrische bus of een cargobike bestuurt.

Ervaring delen in de routeplanner van RoutiGo

Hoe weet je nu hoe goed je het doet? Het portal biedt een overzichtelijk dashboard met een aantal standaard KPI’s. Via de exportmogelijkheden en API’s kunt u zelf geavanceerde rapportages maken in uw favoriete omgeving.

Routeplanner

DE BESTE KLANTERVARING

Het is belangrijk om je klant blij te maken. De lat ligt hoog. Immers als je een pizza bestelt dan zie je toch ook realtime waar je bezorger is.
Track en Trace

Op de hoogte blijven met de routeplanner van RoutiGo

We versturen met de routeplanner van RoutiGo in app of sms berichten naar de ontvanger. Vanaf dat moment kan hij de bezorger live volgen. Dat is het bezorgen van vandaag en morgen.

Ranking the stars

Hoe goed doe jij en je bezorger het volgens de ontvanger? Supergoed natuurlijk! Toch is het handig om te zien wie je toppers zijn. Dat zijn de mensen waarmee we de bezorging weer een stapje beter en leuker maken.

gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Een goede gebruikerservaring vinden we erg belangrijk. Gezien de grote diversiteit aan mensen die ons product gebruiken is dat een flinke uitdaging, maar wel één die we graag aangaan! Ons doel: Ultiem gebruiksgemak zonder enige training.

performance

Schaalbaarheid

De routeplanner van RoutiGo is opgebouwd uit een microservice architectuur die er voor zorgt dat we zowel verticaal als horizontaal goed schaalbaar zijn. Op die manier kunnen wij ook grote pieken in gebruik probleemloos opvangen.

security

Security

Wij begrijpen dat security belangrijk is en nemen dat dan ook heel serieus. We slaan alleen gegevens op die we nodig hebben, zorgen ervoor dat alleen mensen die er echt bij moeten bij de data kunnen. Daarnaast werken we met goed gescheiden netwerksegmenten, en is toegang altijd geregeld met een combinatie van zowel certificaten als wachtwoorden.

koppeling

API’s

RoutiGo biedt op JSON gebaseerde restful API’s aan zodat er gemakkelijk gekoppeld kan worden met je bestaande systemen.

Benieuwd hoe we je organisatie met RoutiGo kunnen verbeteren?