Jan-Paul van Fruitzaken

Super simpel en onverwachte extra voordelen.

Jan Paul Bruinsma– Fruitzaken

Fruitzaken is een jonge en energieke onderneming die zich bezighoudt met het bezorgen van vers fruit op de werkvloer. ‘Plannen ging in het begin prima handmatig in Excel. Maar op een gegeven moment ga je over de 100, 200, bijna 300 adressen heen en je blijft maar voortbouwen op wat je had. Ja, als dan ineens een klant vraagt om een ander levermoment of er komen drie klanten tegelijk bij, dan hang je. Dan waren we twee dagen bezig om in Google Maps alles op een andere volgorde te zetten. Toen dacht ik: dit moet anders of ik word helemaal gek!’

> Lees het verhaal van Fruitzaken

Bij verse boodschappen is het tijdstip van bezorgen extreem megabelangrijk.

Daniel Hensens – Crisp

Daniel Hensens, is verantwoordelijk voor Operations bij online supermarkt Crisp. Bij de startup Crisp staat kwaliteit centraal en dat begint bij de producten en komt vervolgens overal in terug. Het tijdstip van leveren is gewoon megabelangrijk, van je avondeten wil je weten hoe laat het bezorgd wordt. In de regel hebben bedrijven óf goede planningssoftware óf ze zitten veel meer op het klantbelevingsstuk. Met RoutiGo hebben we nu beide.

> Lees het verhaal van Crisp

Daniel Hensens - COO Crisp

Regie over de planning houden.

Bert Witteveen– Probo Sign

Bij Probo kunnen resellers een eindeloos assortiment aan materialen – denk aan banners, vlaggen, zitzakken, behang, platen en bierviltjes – laten bedrukken. Bert Witteveen, Logistiek Manager bij Probo, zorgt dat alles qua logistiek op rolletjes verloopt. ‘Probo groeit en op een gegeven moment liepen we wel tegen een beperking aan. Al die materialen – ook die hele grote – moeten verstuurd worden. Met een reguliere vervoerder werd dat steeds lastiger en daarbij we willen de regie over de planning houden’, vertelt Bert.

> Lees het verhaal van Probo